2024-02-21
太可愛喇!竟然用罐罐黎放我地既午餐!(留意 填寫菜單時有問堂食需唔需要用罐罐裝)我地嗌左單點一個日本咖喱吉列豬扒旋風蛋罐罐飯($83)同埋一個黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)套餐跟左一隻日本溫泉蛋、海鹽枝豆、是日甜品同埋烏龍茶。烏龍茶我地揀左清甜白桃烏龍茶。跟住心多多又嗌左四川風味麻辣shake shake薯條($32)日本咖喱吉列豬扒旋風蛋罐罐飯($83)⭐️⭐️⭐️⭐️一打開個罐罐見到個蛋包飯超靚!吉落去見到佢既飯係珍珠米炒飯!配埋咖喱吉列豬扒!味道無好濃,唔會食完好似食左好多味精咁好口渴!唔會好膩!黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️未打開都已經聞到好香好濃黑松露!打開埋個罐罐再加埋個套餐加埋隻溫泉蛋撈埋落去!真係好好味!味道好夠,每條意粉都掛哂汁,唔會食兩啖都仲到喉唔到肺咁🤣但唯一可惜既係如果溫泉蛋可以係流心蛋就會更開心🙊四川風味麻辣shake shake薯條($32)⭐️⭐️⭐️個薯條我地就先得唔係好夠麻辣味!聞落好香,但食落就差少少,有啲可惜另外,佢地做緊個活動係影食物相放係ig story再tag番佢地可以換到小食一份!我地當然唔錯過!換到新疆風味孜然單骨雞翼2隻!唔
(留意 填寫菜單時有問堂食需唔需要用罐罐裝)
日本咖喱吉列豬扒旋風蛋罐罐飯($83)
⭐️⭐️⭐️⭐️
黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
四川風味麻辣shake shake薯條($32)
⭐️⭐️⭐️
另外,佢地做緊個活動係影食物相放係ig story再tag番佢地可以換到小食一份!我地當然唔錯過!換到新疆風味孜然單骨雞翼2隻!唔好講笑我地覺得佢好味話連鎖米線店既雞翼!佢唔會好鹹🥰
跟餐既白桃烏龍茶都好清香唔會太甜!
另外店內仲有主子陪食服務🤣當然陪唔陪你食要睇番主子心情!仲有隻好大既烏龜行黎行走陪大家食野!
老闆娘亦唔會話因為店鋪太多人而唔放主子出黎!所以大家唔使怕咩時間都可以見到主子同埋可以陪住大家食飯!真係食都食得開心啲🙊老闆娘都好好人,好有耐心!同埋都不停有提大家,食物全部都即叫即整所以需要10-20分鐘既時間!比定心理準備大家唔使大家白白等(當然有埋主子係到時間過得特別快,啲野食過黎就黎)而店舖裝修係熟食街市黎講算係好靚好特別!都忍唔住望多兩眼個天花板🤩
另外份量比我地想像中大份🙊我食晏就食完,到到夜晚都未餓🙊