2021-10-09 194 views
UEN網店既時候已經爆紅,每次ig一出訂購單都會被秒殺,所以我係從來未試過成功搶到的,知道佢開實體店後,終於有機會食到啦店舖好細,只得幾個座位,所以佢一開門已經到,以簡約為主調,擺左d乾花作裝飾軟殼蟹配蟹柳沙律吐司吐司都係即場整的,所以都要d時間,吐司厚厚的,有一半係新鮮既生菜,另一半就有軟殼蟹、蟹柳沙律、番茄、紫色椰菜,雖然軟殼蟹唔算好多,但始終炸過會覺得較油膩,配以沙律同大量疏菜就岩岩平衡返個油膩感芋泥肉鬆吐司芋泥一值都係呢度既人氣食品,芋泥好綿滑,芋頭味香濃,甜度亦都岩岩好,配肉鬆真係好夾,餡料又多又飽肚純天然黑加侖子紅莓冷泡茶標榜無咖啡因成份既茶包,微微既莓果味,幾解渴純天然蜜桃芒果冷泡茶呢款都係無咖啡因的茶包,蜜桃芒果當然唔係新鮮水果既味道,不過冷泡後夠凍又解渴雖然呢度食物款式唔多,但貴精不貴多,主打吐司真係做得不錯,如果想堂食既朋友真係建議一開門就到,唔係都要等一段時間先會有位

純天然黑加侖子紅莓冷泡茶
標榜無咖啡因成份既茶包,微微既莓果味,幾解渴

純天然蜜桃芒果冷泡茶