2016-01-14
話說朋友好鍾意薯蛋頭先生!今日唔洗返工而佢又收早,當然要同佢去會一會佢啦!平日真好,連位都唔洗等呀!到門口啦!有啲興奮! 坐低當然要睇下食咩啦!每一款都有薯蛋頭先生,太可愛啦吧!最後我地一人揀左一款食物! 等待期間,身邊有好多佢地既公仔呀,當然要合照一輪先啦!三款不同口味既漢堡包!一款係魚柳漢堡,一款係牛肉漢堡,一款係煙肉漢堡,牛肉我個日比教喜歡,煎得唔乾身,仲有肉汁!反而魚柳炸得唔夠酥脆!提外口,薯條有薯蛋頭太太呀!好可愛的裝飾呀!叫左一個甜品,係朱古力蛋糕黎家!朱古力蛋糕加上vaillia雪糕同香蕉真係最佳配答呀,個蛋糕都幾香,唔會好乾身,有少少bowie 既口感!但薯蛋頭先生個樣太黑啦,佢個樣唔係好清!下次拍照技術要好啲先!成間餐廳都充滿薯頭蛋先生同太太,我朋友好興奮,因為佢太鍾意佢地啦!食物質素都一般啦!太可愛既佢地掉聿補返數啦!😍😍😍😍😍
坐低當然要睇下食咩啦!每一款都有薯蛋頭先生,太可愛啦吧!
最後我地一人揀左一款食物!
等待期間,身邊有好多佢地既公仔呀,當然要合照一輪先啦! 三款不同口味既漢堡包!一款係魚柳漢堡,一款係牛肉漢堡,一款係煙肉漢堡,牛肉我個日比教喜歡,煎得唔乾身,仲有肉汁!反而魚柳炸得唔夠酥脆!
提外口,薯條有薯蛋頭太太呀!好可愛的裝飾呀! 叫左一個 甜品,係朱古力蛋糕黎家!朱古力蛋糕加上vaillia雪糕同香蕉真係最佳配答呀,個蛋糕都幾香,唔會好乾身,有少少bowie 既口感!但薯蛋頭先生個樣太黑啦,佢個樣唔係好清!下次拍照技術要好啲先!