2014-08-17
今日難得無人煮飯,又咁岩話有優惠 , 十蚊4舊,咁咪試下反正見到出面間爭x咁多人,廢事去逼啦咁我就見到壽司就唔多款,連鰻魚都無,得d奇奇怪怪口味,咩芝士三文魚,蟹子沙律(見唔到蟹子,得一舊生果係上面).....之類咁我就買左個三文魚飯同四舊塊司,三文魚呢,我就第一次食到咁腥既三文魚,腥過我餵比貓果dd白肉又無乜,食落去無味,口感好差d蟹子就唔知,因為你食落係食唔出有蟹子味三文魚係幾大塊,相比價錢差唔多既爭x黎比,不過品質真係唔多得,無味,腥,硬我第一次食壽司係食一半就唔食,由左至右次序係,章魚定八爪魚,芝麻八爪魚,芝士三文魚(買左兩舊)章魚果個不過不失,算係咁,有d咸咸地既味,無腥味,不過四舊既飯都係非常硬,紫菜又非常濕八爪魚果個都ok,正正常常,同平時食到既差唔多芝士三文魚真係boss黎,d芝士難食到,又滯,三文魚一樣係腥,加埋就好似食緊一舊好腥既香口膠總結:我寧願去第二間,d阿姐又好似無乜反應,吟吟沉沉唔知up緊乜
反正見到出面間爭x咁多人,廢事去逼啦
咁我就見到壽司就唔多款,連鰻魚都無,得d奇奇怪怪口味,咩芝士三文魚,蟹子沙律(見唔到蟹子,得一舊生果係上面).....之類 咁我就買左個三文魚飯同四舊塊司,
三文魚呢,我就第一次食到咁腥既三文魚,腥過我餵比貓果d
d白肉又無乜,食落去無味,口感好差
d蟹子就唔知,因為你食落係食唔出有蟹子味
三文魚係幾大塊,相比價錢差唔多既爭x黎比,不過品質真係唔多得,無味,腥,硬 我第一次食 壽司係食一半就唔食,
八爪魚果個都ok,正正常常,同平時食到既差唔多
加埋就好似食緊一舊好腥既香口膠
總結:我寧願去第二間,
d阿姐又好似無乜反應,吟吟沉沉唔知up緊乜
Other Info. :
下次請我都唔去