呢間我已經收藏咗好耐 但係銅鑼灣比較遠 一直都冇機會去試吓 今日咁岩經過銅鑼灣 一定要去探店😍今次叫咗兩個都係用班戟製造 一個鹹點一個甜點 試吓佢哋係咪真係咁真材實料 兩款都各有特色👍🏻春雪。初開甜嘅方便我揀咗呢個 打卡影相都好靚 店員上呢度菜嘅時候 會有個透明膠膜包住嗰班戟 向上一拉 忌廉同紅莓醬就會包住成個pancake 班戟收藏咗喺入邊 好鬆軟 味道都好夾 推薦!!和牛漢堡班戟呢一款鹹點比到驚喜我☺️估唔到咁好食 用咗兩層班cake包住和牛漢堡 下邊仲有薯餅同芝士 用生菜做配搭 令到個班cake唔會太油膩 食完呢個真係好飽肚 非常足料好食👍🏻總括而言 呢間真係冇令到我失望 下次經過銅鑼灣一定要再食!

春雪。初開

和牛漢堡班戟

總括而言 呢間真係冇令到我失望 下次經過銅鑼灣一定要再食!