2016-08-11 512 views
多次經過店外,但未有入內試食,今次終於有時間試味。平時成日聽大埔朋友講起三多好好食,今日到我試喇😎 環境唔錯,有冷氣,一去到就有位。店外keep住有人嗌外賣炸脾拎走,都有十幾個架。叫左1隻炸脾,上碟發現真係幾大隻喎。炸脾有油就梗架喇,一次半次啫wahaha 雞肶塊皮炸到金黃色,好脆,雞肉有少少肉汁,質地唔會好鞋,岩岩好。不過第一次黎,估唔到28蚊一隻雞肶都幾貴。😅朋友叫左爆檸,原來係有爆爆珠既檸檬茶😂😂😂檸檬茶既糖水可以自己落,幾體貼,可以按自己口味落,值得加分。茶味幾濃,但檸檬味較淡。總括黎講,都幾好食既,但價錢頗貴,叫做試左就算,價錢令人卻步。

炸脾 少辣
爆檸
2016-08-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$28 (Last Night Supper)
炸脾 少辣