2022-07-17
今次呢個係信用卡套票優惠,HSBC every mile $765.9 包三餐,兩餐food hall 一餐buffet breakfast ,兩個人價錢都算幾抵玩。Food hall 就係包flower year 同 The meat co. 味道都不錯,呢間可以外賣上房食,包一罐汽水/維他奶/茶/咖啡臨check out 就食埋個牛扒餐第二朝,到期待已久既早餐buffet ,分左三輪時間,最後一輪已經無位,要食0800-0915落到去安排坐位,坐正中間位,老老豆豆,其實都坐唔滿人,但就要逼哂兩位既係中間,雖則有塊板,但張檯又細,又熱好啦好啦,離哂題早餐食物其實唔差,選擇都多種類炒蛋腸仔煙肉烚蛋薯餅中式早餐:白粥/粉麵/腸粉麵包種類豐富,雞蛋仔必食最後沙律🥗果汁 乳酪Yogurt見佢原來係細杯裝一杯杯甘倒出黎,其實成杯拎唔係方便衛生d咩?總結,食物同服務都好,係座位上有待改善,同埋一夠鐘就好硬甘同d客講仲有5分鐘要離座,我以為自己去左食放題。會不會再黎食就要考慮下🤨🤨🤨🤨
臨check out 就食埋個牛扒餐
好啦好啦,離哂題
早餐食物其實唔差,選擇都多種類
炒蛋腸仔煙肉烚蛋薯餅
中式早餐:白粥/粉麵/腸粉
麵包種類豐富,雞蛋仔必食
最後沙律🥗果汁 乳酪
會不會再黎食就要考慮下🤨🤨🤨🤨