由於一到晚市就會大排長龍嘅關係,朋友一早就黎排隊!一到7點就開始大長龍,想食嘅朋友就記得早少少黎排喇!我地見到餐廳宜家做緊抗疫套餐,價錢又親民,就一於決定食下啦🥰 套餐有麵,鹽酥雞,滷肉飯同兩杯野飲!招牌燈籠滷味好豐富,有蹄膀,豬耳,甜不辣,麻吉燒,豆腐,蘿蔔,通菜同杏鮑菇🤣 我地揀左配粉絲!佢嘅湯底好入味,但係又唔會好鹹,粉絲索哂湯嘅味所以都好好味🤤海苔鹽酥雞都好特別!係其他台灣餐廳都冇食過呢類shake shake鹽酥雞,鹽酥雞非常香脆,加埋乾紫菜仲好味!非常recommend🥰呢個滷肉飯特別好食,同平時食嘅唔同!非常入味,有點油,而且特別香!滷肉肉多,唔會好多肥膏!好好食🙌🏻

招牌燈籠滷味

shake shake海苔鹽酥雞