2018-05-05 164 views
聽人過呢間服務差, 食物份量少, 但成日都有人排隊同等外賣, 同區可選擇既越南餐廳極少, 所以趁住今日路過就一試星期六既晚市, 7點拎位等3人木台, 等左15分鐘有位。2人同5人以上唔駛等考慮過2人餐但唔岩, 好多選擇都要加20蚊, 所以散叫, 見左右位都係散叫菠蘿海鮮抄飯, 張相係有個菠蘿但上到黎冇左 冇菠蘿其實份量仲多左, 但同期待有落差牛油果薯仔雞蛋沙律呢個賣相好難看, 首先個牛油果爛溶溶的, 和個薯仔雞蛋沙律係一part野, 食唔出有薯仔同雞蛋, 係好多醬。 同加左好多超酸既蘿蔔絲。 但我朋友好okay呢個沙律。 各花入各眼喇 紙米包芒果軟殼蟹我覺得不過不失。 我朋友又覺得好正。 但再次出現好酸既蘿蔔絲係入面。 要加魚露先好味呀見到做問卷有優惠券送。 點知填完一次收唔到email問侍應, 佢叫我問收銀。 再填第2次收到email, 個收銀問我個email冇出圖片證明未完成問卷, 但email內容係話我完成左架wor.原來個email 自動block左圖片顯示唔到。 個收銀堅持要見到相先俾優惠券優惠係下次可以升級餐飲但我見個晚市menu都冇餐既,點升級呢? 坐得近廚房有隻蚊滋

菠蘿海鮮抄飯, 張相係有個菠蘿但上到黎冇左
冇菠蘿其實份量仲多左, 但同期待有落差

牛油果薯仔雞蛋沙律

紙米包芒果軟殼蟹

優惠係下次可以升級餐飲
但我見個晚市menu都冇餐既,點升級呢?

坐得近廚房有隻蚊滋
2018-05-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)