好耐之前上網已經見到元朗有呢間餐廳all day breakfast好多人食,今日終於有時間去。去到差唔多有10個人等緊位,我地等左大概15分鐘就終於有得入去。黎到就梗係叫個Deluxe all day breakfast,先黎個雞肉蘑菇湯,個湯幾滑幾香,脆麵包點湯食就仲正跟住就係重頭戲,一大塊板裝住上枱。班尼迪蛋配煙三文魚:用刀超開隻蛋就流啲蛋漿落個包到,蛋黃同蛋白都好滑,個煙三文魚有好有口感英式豬肉腸同我法蘭克福腸一紅一白,都好有烤腸仔嘅味道,啲肉好夾一啲都唔un唔林,軟硬度啱啱好,唔會一咬就散粗薯條好有驚喜,比出面食的粗同大,食落脆口又唔覺油,鹹度啱啱好仲有沙律菜同幾片橙,感覺好健康我地仲叫左個德國鹹豬手粒意大利飯午餐,將啲鹹豬手切粒,個意大利飯啲汁都幾好味,個汁稀度啱啱好唔會太多浸到成碟飯都係汁整體都係好味,不過如果男仔起身第一餐就直接食午餐,可能會稍嫌個份量唔夠

雞肉蘑菇湯

跟住就係重頭戲,一大塊板裝住上枱

班尼迪蛋配煙三文魚

仲有沙律菜同幾片橙,感覺好健康
Deleux  All  day  breakfast

德國鹹豬手粒意大利飯
2018-01-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
雞肉蘑菇湯
Deleux  All  day  breakfast