2024-09-05
呢間位於長沙灣拉麵價錢公道,連日式飲料都只係幾蚊就有☺️✨🍜終極之廣島牡蠣濃湯拉麵🦪 $138店員建議先飲咗蠔湯,再開始食☺️湯底真係蠔味濃郁, 仲幾鮮味tim! 呢碗麵有3隻特大廣島蠔、細醬漬牡蠣、3片慢煮叉燒同原隻溏心蛋,夠晒豐富🤩廣島蠔好肥美, 而叉燒大片得黎仲幾嫩tim❗️✨🍜極之真鯛白湯拉麵🐟 $98呢個鯛魚白湯好creamy, 飲得出湯底真材實料😍拉麵配料同樣豐富, 有鯛魚片、慢煮叉燒、原隻溏心蛋及炸魚皮🥳鯛魚片肉質滑嫩, 完全無骨, 好食❗️🌟激安$1優惠🌟🈹依家拉麵加$1就可加配小食1款,我揀咗🦑迷你魷魚鬚同抹茶泡芙, 真係非常抵食❗️✨🧀北海道芝士年糕 $28同平時掃街食到個隻芝士年糕唔一樣, 呢款完全唔油膩,口感較為軟腍煙韌,唔錯!✨🥟炸雞皮餃子(4件) $28餃子餡料滿滿,仲幾juicy
✨🍜終極之廣島牡蠣濃湯拉麵🦪 $138
✨🍜極之真鯛白湯拉麵🐟 $98
🌟激安$1優惠🌟
✨🧀北海道芝士年糕 $28
✨🥟炸雞皮餃子(4件) $28
餃子餡料滿滿,仲幾juicy