2010-04-27 1 views
星期日通常都晏D起身,所以一般都會去食下午茶。這天又同媽咪去左ME.N.U,因為真係幾抵:任何下午茶餐加$9多一個餐,最貴的餐$38,即最多都係每人廿幾蚊。我叫左和風咖哩牛腩意粉, 有酥皮忌廉湯, 飲品,意粉彈牙, 份量剛剛好, 咖哩汁惹味,牛筋腩爽口唔韌。酥皮香脆, 但湯就一般啦...媽咪食的是肉醬石頭鍋飯,鍾意佢熱辣辣, 夠飽肚, 蕃茄牛肉醬撈飯,好開胃滋味。這兒環境不錯, 有雜誌睇,不失為一個消磨時間的去處。雖然呢度用托盤送餐,但始終唔係快餐,如果趕時間的話可能就不太合適,因通常最少都要等10-15分鐘,而且人手好似唔多夠。
星期日通常都晏D起身,所以一般都會去食下午茶。
酥皮香脆, 但湯就一般啦...

2010-04-25
$24 (Tea)
  • 和風咖哩牛腩意粉,肉醬石頭鍋飯,肉醬菜湯意粉