2016-08-27 1682 views
點心吾一定要飲早茶先有!🙄無「老點」你,今次大胃王D帶大家去「老點點心缽仔飯」飲夜茶食點心😂------------------------------1.鮮上肉響鈴腸 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)有我最鐘意既腸粉加響鈴!真係無唔叫既理由,何況依個仲係人氣磅排第2️⃣位 。響鈴係炸起即包,入面仲包左舊肉,好脆唔淋,加埋甜豉油好食👅2.吾係老點小漢堡 ⭐️⭐️💫(2.5星)蝦餅加wasabi沙律醬既一口漢堡,我覺得個飽好實,如果佢鬆軟d會好食少少,依款試過1次就夠😂😂3.清酒雲吞雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)清酒味濃😍雞肉軟滑入味,雲吞啖啖肉,飲完個湯寶寶醉了😚鐘意清酒既必叫👍🏻4.芝心脆炸蝦丸⭐️⭐️⭐️💫(3.5星)雖然咬落無潮流興既拉絲,但入面滿滿都係蝦肉,少少芝士味,唔錯既🤔5.鳳爪 唔同出面既咁淋無牙都食到 反而有d乾身 但我鐘意濕d同唔洗點lun骨既😂6.煎蘿蔔糕 只係輕微煎過..失望😢
1.鮮上肉響鈴腸 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)
2.吾係老點小漢堡 ⭐️⭐️💫(2.5星)
3.清酒雲吞雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)
4.芝心脆炸蝦丸⭐️⭐️⭐️💫(3.5星)
6.煎蘿蔔糕 只係輕微煎過..失望😢
  • 豉汁蒸鳳爪