2007-03-12 15 views
45蚊(無加一)包括:湯+ 蒜蓉多士兩塊鐵板牛扒餐熱奶茶湯很稀(失望﹐細個食個時唔係咁架! 我係好懷念個杰杰既羅宋湯所以先去架喳!!)Garlic Toast咪toast有garlic butter咁囉! ok 喇~牛扒餐﹐牛落左太多梳打粉喇﹐攪到D肉好霉毫無牛味。蒜蓉汁唔掂﹔係一pat粉漿囉! 薯條諗晒係正常o既﹐但D冰豆豆"saap"到食都甩埋就過份左少少囉!杯奶茶唔錯但唔知點解有少許麥精味! 我朋友喝了一口後都覺係!! 但ok喎﹐個味又夾到~唔美味但絕對廉!! 我諗如果我有機會去開個頭都再去﹐因為好平又唔算難食!!
45蚊(無加一)包括:
湯+ 蒜蓉多士兩塊