2018-02-04 2401 views
三個人去點左三份午餐,前菜都係每款一小碟(見人多人少都係咁上下),三個人一人夾兩箸都清晒。食韓燒食過唔少,無論香港定韓國,前菜白飯湯通常都可以添加,呢個都似乎都經已係不成文規定(講真食得你幾多? 俾面先食你)。就問左一個上左年紀既瘦身男侍應可唔可以加d前菜? 佢反問我地: “你估你食自助餐呀!?收你百零二百蚊果d咪任你加囉!”嘩! 無得添唔係問題,但個態度勁唔ok。我反駁佢話呢間係我唯一一間前菜無得添既餐廳,佢話咁你咪去果d囉,講完走左,勁無禮貌! d咁劣質既侍應真係同老細倒米。仲有,食物非常一般,d薄如紙既牛肉真係好難攤平燒,切到咁薄真係極高難度! 我一定唔會再食呢間!