2017-08-14 469 views
呢間餐廳待客態度惡劣,侍應毫無禮貌,衛生情況令人懷疑。之前喺其他地方幫襯過米線陣,今次行過見到,就黎試下呢間。起初食物送到黎,賣相﹑味道還可以。點知食左無耐,就不斷有蚊飛來飛去,用餐期間都唔知到底係食野好定趕蚊好。後來更有幾隻蚊同時圍住張枱同食物飛,令人好懷疑呢間餐廳嘅衛生情況。食物黎左無耐,就開始見到一個侍應問附近幾張枱嘅客人野食齊未,又叫埋單先,但其實人地仲食緊,有D甚至剛剛落單,野食都未送黎。當時外面雖然有人等,但店內其實仲有位,都唔明佢做咩要存心趕客。後來,同一個女侍應拎張單黎,話:「D野食黎齊未?」(野食齊就齊,但仲食緊囉。)答左佢齊,佢就一副黎討債嘅模樣,話:「我地要收錢先。」態度惡劣,一副趕客嘅樣,令人超級不爽。你一係就叫人比左錢先食啦,人地食食下黎收錢,一D禮貌都無。
呢間餐廳待客態度惡劣,侍應毫無禮貌,衛生情況令人懷疑。

Other Info. : 當時係夜晚,收左錢無幾耐,就有侍應逐張枱同客人講:「你地可以坐到8點半或者8點35分,因為我地差唔多要收舖。」當時有一部分客人都不過係剛剛坐低,點左嘅野食都仲未黎,得番15分鐘,叫人點食?既然趕住打烊,甘就唔好比新客人入黎啦。係都要趕客嘅。
2017-08-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner