2015-05-09
成日經過元朗見到呢間野食都好想試 但見成日滿坐 今日食完tea 得閒周圍行 就黎book左9點食晚餐9 點鐘黎到 店內有好多吉位 應該有一輪的客人離開了 一坐低就比左小食薯片 可以食住薯片點餐 好開心 點了一個set dinner要香煎鰽魚意大利飯 散叫左一份牛柳 個tea實在食到好飽😝 點完餐的時候已經整店滿坐 新一輪的客人又到嚕 好在book左位唔洗等😌蘑菇湯好好飲 好香菇味 由於平時食開海鮮意大利飯 呢到好特別有香煎鰽魚意大利飯 連平時出街唔食魚的我決定一試 魚煎得好香口 皮很脆 個人很喜歡 意大利飯亦同樣出色 食完個意大利飯 等左一陣 牛柳終於黎到 哇 好厚呀😍呢個價錢絕對值呀 食落好juice 一個字 正 食完飽飽大滿足走人 而呢間店好特別佢只係收cash 而且仲冇加一 2個人$300 唔洗 呢個質素 係好平呀😍😍 絕對絕對會再黎食過呀 元朗真係好多好野食
蘑菇湯好好飲 好香菇味