好耐冇打邊爐喇🙌🏻 上星期五去咗朋友介紹嘅呢間位於旺角兆萬中心嘅「點鍋」坐低冇耐已經覺得員工服務態度好好😳 老闆會週不時行黎我地到傾偈🤣 最impressive嘅係佢地有聘請聾啞人士 (勁盡社會責任!!)✨✨餐廳亦好響應環保♻️ 用tablet落單之餘 丸可以叫兩粒 其他食物份量仲可以叫半份🤣 上菜速度好快 呢到落完個頭已經拿拿聲黎曬 而且冇漏單💨👍湯底方面 我地+$20叫咗個鴛鴦鍋 分別係香濃沙嗲同四川麻辣🌶 兩款都夠濃郁惹味 麻辣味唔會太辣 平時譚仔食十小嘅都食到😂每枱會送一客頂級牛肩脊肉同海鮮拼盤 其他任叫嘅食材都新鮮 選擇多樣化🤗 除咗打邊爐基本要食嘅肥牛、豚肉、羊肉同雞肉之外 仲有一啲新穎嘅手打丸類同自家製餃揀 例如芝士墨魚丸、黑松露蝦蟹餃、芝士紫菜蝦蟹餃都好好味😋朋友最鍾意食台灣麻吉湯丸🤣🤣 我都係第一次打邊爐食湯丸 但估唔到又幾正😳 煙韌嘅外皮包住入面嘅花生餡料 我地total叫咗接近30粒 連老闆都行過黎問我地係咪真係食得曬😂 (最後係食得曬架!!!🤣😝) 老闆同員工都比我地嘅戰鬥力嚇親🙈🤣星期一至四有7折好抵 不過星期五至日都有8折✨我地折咗之後 連加一同湯底 每人$2

星期一至四有7折好抵 不過星期五至日都有8折✨我地折咗之後 連加一同湯底 每人$284埋單~

💰 原價: $288/1 (任食2小時 另收加一)