2023-09-29 1697 views
中秋節晚飯叫12人套餐,難食到不得了,所以相都唔影。大碟的,有不新鮮的龍蝦伊麵(一食就知係死蝦), 有靭到趙唔到的柴皮义燒拼盤,有聲稱的荷葉飯(炒好的飯放在一塊荷葉上,不是先用荷葉包好飯,上菜先打開), 也沒有荷葉香味,普通炒飯一個。紅豆沙好ok,但入面的湯丸是“叔”的😡.最嬲最嬲係一次過上菜,6時20分下單, 6時45分已上左六大碟菜,跟本食唔切,張枱亦擺唔到菜但都繼續出菜,同所謂的經理講,問佢點食得切,叫佢遲啲起菜得唔得,佢話唔得,廚房係咁出,我地問佢咁點擺到,佢就話先放係後面枱仔,咁點樣同時食到餸菜呢?過左一陣,未上魚,雞就上壽飽,之後再揾另一位經理講才可以停止經上菜。百樂門實在無心做好,保証以後不會再幫襯。

2023-09-29