2025-02-17
依間餐廳已經想嚟咗好耐,一直喺網上見到好多好評,今日終於約咗朋友嚟食啦🤩夢王和牛丼 $68和牛係鹿兒島直送嘅頂級A5和牛,配埋夢王蛋,可以揀溫泉蛋太陽蛋流心蛋或者生食蛋,店員推介配生蛋係最好,一於聽佢介紹啦,和牛輕輕燒過,粉紅色好吸引好香滑好香牛味,撈埋生蛋同秘製醬油一齊食,真係超好味😍鮑汁冬菇花膠鍋 $68依個鍋本身已經有菜同埋關廟麵,亦可以加配其他餸,但我哋想清清地就冇加配, 成鍋上枱仲有火燒住熱辣辣,冬菇好大隻,花膠份量好多,充滿骨膠原,女仔食啱晒😍炸鮮奶卷炸墨魚餅雙拼 $42熱辣辣嘅小食拼盤,可以自己揀唔同嘅小食去配搭,炸鮮奶卷係呢度嘅名物,當然要試下啦,仲好細心配埋煉奶,香脆清甜好有水準,炸墨魚餅配泰式甜辣醬,香脆好食👍清心火,金銀花菊花薏米 @$22餐廳仲有自家鮮製涼茶,可以揀微甜或無糖,我哋想甜甜哋就揀左微甜,飲完非常舒服滋潤,好有家嘅感覺😍評分:最高為5分治癒度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️抵食度:💉💉💉💉💉翻兜指數:🩺🩺🩺🩺@cheukminpo竹面譜太子荔枝角道68號地舖📍太子港鐵站C2出口4分鐘路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #
夢王和牛丼 $68
@cheukminpo
竹面譜
太子荔枝角道68號地舖
📍太子港鐵站C2出口4分鐘路程
#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #太子 #PrinceEdward #香港美食 #香港探店 #太子美食 #竹面譜