今日同朋友行完街, 見到呢間越南菜menu幾多元化就入左去試, 原本無咩期望 點知十分驚喜🤭火五火車頭牛肉粉 $68佢地嘅牛肉粉好大碗, 配料一啲都唔孤寒, 有生牛肉、熟牛肉、和牛牛丸、扎肉…和牛牛丸彈牙又有jelly口感 肉味香濃 連平時唔食牛丸嘅朋友都話可以encore~牛骨湯底好清甜 而且每樣配料都起碼有3件 大食嘅朋友一定夠哂飽 軟殼蟹青木瓜沙律 $68一上菜以為係上錯左🙈出邊嘅軟殼蟹通常都會係啲散散碎碎嘅炸皮 呢度竟然比我見到完整嘅一隻!咬落脆卜卜啖啖肉 配埋青木瓜絲中和番 好適合夏天食黃金炸蝦球 $48呢個十分有驚喜❤️外皮夠鬆脆,每隻蝦都好平均地沾上鹹蛋黃醬,蝦肉爽滑彈牙 邪惡感爆登都忍唔住一粒接一粒🤤性價比十分高, 一定要再encore😍😍
火五火車頭牛肉粉 $68

軟殼蟹青木瓜沙律 $68

黃金炸蝦球 $48
黃金炸蝦球

性價比十分高, 一定要再encore😍😍
2022-05-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
黃金炸蝦球
  • 火五火車頭牛肉粉