2018-04-26 316 views
入西貢揾分店同事交report,順便食埋個午餐。午餐牌,是日精選,all day breakfast 合共款式不少呢,有幾樣都想食,只可惜只有2個肚,最後點左肉丸意粉同牛扒餐,再加左雞翼。店員很有禮貌,常常唔該又多謝!也會與客人溝通。不怪得其他客人叫她時直呼其名,而不是叫waitress..相信不少也是熟客吧!套餐有個湯,俄羅斯青豆,很特別喔!見識少雞翼不可貌相。牛扒…午餐以為好细或者係薄牛,原來唔係!不單分量足,厚而不韌,肉汁豐富,仲有沙律菜及薯角伴碟,夠哂飽。仲有個肉丸意粉,忘記影相……意粉,我試左少少,肉丸同醬汁都好味。雖然店員有點忙,但見我杯檸茶用完,都主動問我要否添飲,實在體貼!同事都話要比個like佢。
俄羅斯青口粟米湯
肉眼扒