2018-07-22
Bravo 煎餅店開咗唔夠一年就摺埋咗,一兩個月前呢到開咗間叫小麵站嘅食店鹽焗手撕雞 ❤️ ($20/份)評分:8.5/10.推介要食呢個,幾多個人嚟就買幾多盒 😋 每份係已經預先 pack 好,嘅,有番咁上下分量嘅雞肉,全部都好嫩滑,無論係髀位定雞胸肉。醃得好入味 (我覺得略為鹹咗啲),但配料份量都豐富,有唔少青瓜絲絲索番啲雞油、同埋好香嘅芫荽 + 脆口嘅粒粒花生咁嘅物體。夾埋食系度幾惹味嘅小菜 (其實我覺得變成飯糰都仲得)紫菜鮮湯雲吞 ❤️ ($20/12粒)評分:6/10.雖然呢個價錢有成打「雲吞」食係真係抵嘅。🤔 但係佢地啲所謂雲吞其實只係菜肉餃,根本冇蝦,而且每粒只係得一細羹餡😅,湯底亦冇咩特別 (真係得個清字)。就算話係新鮮製造始終無咩睇頭都係唔太有足夠嘅吸引力令我有想再食嘅衝動
鹽焗手撕雞 ❤️ ($20/份)
評分:8.5/10.
紫菜鮮湯雲吞 ❤️ ($20/12粒)
評分:6/10.