2008-10-05 33 views
我係成日幫襯LEE間野既, 之前次次都食酸辣湯底既,不過而家佢個酸辣湯真係唔多掂啦,又咸又似煲LO左個陣味,真係有待改善啦, 而家改食沙嗲湯,都係好咸GA啦,不過無LO味LAW, 不過LEE間野有一樣野值得推薦既就係加6蚊既魚麵啦,唔似其他地方細細碗,佢魚麵既份量拍得住米線既, 不過個TEA TIME又係有待改善啦, 任佢UP GA WO,有時又兩點半有時又三點,佢真係睇下間鋪頭既人流去決定TEA TIME GA WO, 改善下啦, 不如下次太多人幫襯,你地自行取消埋個TEA TIME呀笨,價錢唔平啦,D野超咸,D送太少啦, 其實咁既價錢咁既質素,個好評會變普通
$45 (Lunch)
  • 沙嗲湯+6蚊魚麵
  • 蜜川雞