在大埔工作,好多時都係叫外賣,在大埔中心係好多外賣選擇,而我叫外賣通常會叫呢間餐廳,佢地D外賣好夠味道,而且多數好快送到,大元村離大埔中心都好近啦。經常會收到佢地新外賣單張,佢地每半個月轉一次,每個日子都有特價外賣飯,而今日14號係係呢幾個選擇啦。澳門鮮茄豬扒芝士意粉:呢個係我必食,豬扒炸過而且好夠味,厚薄適中,味道亦好地道,一流好過某集團D焗豬扒飯越食越薄,我道常會食意粉,好好味,另外佢地又有個必食牛魔王芝士焗飯,不過又係半個月輪一次,所以半個月道常食為左佢呢兩個飯,我多數會叫佢地D外賣,因為太正啦。除左凍飲加2蚊外,價錢係42蚊一個包晒外賣餐盒啦,仲有例湯餸,佢個中湯唔太多味精,雖然點都有小小味精,但唔咸,味道幾好。在大埔中心附近做野我推介呢一間外賣,食過好多間都唔夠鑊氣,呢間最夠鑊氣啦,試過先會知。

焗芝士豬扒意粉

餐湯

2017-06-14
Waiting Time
15 Minutes (Delivery)
$44 (Lunch)
焗芝士豬扒意粉
餐湯