2010-06-23 14 views
想食上海野,有差不多大半年冇黎過南翔,再黎幫襯下。平日夜晚,人不多,兩個人,好快有位。前菜要的係肴肉,d肉食落死實實,有點硬不爽口,醋聞落還可以的,不過食落就冇咩味,是有點失準的肴肉。餸要的係香辣雞,冇咩特別,辣味唔太強,很普通的一款熱盤。酸辣湯麵,係失手之作。是晚既酸辣湯偏向酸,麵也煮得太腍,係腍得有點過火,腍到冇哂咬口,是有點失望的。點心要的係鮮肉小籠包,這個穩陣,夠哂熱,皮不算太厚,湯對我黎講也夠多,有肉香味,是不錯的。要挑剔的,就只有個醋,真的冇咩味。炸鏝頭金黃色夠悅目,外脆鬆軟。服務不錯,不過環境有d嘈。兩個人,二百蚊到,經濟晚餐。

服務不錯,不過環境有d嘈。兩個人,二百蚊到,經濟晚餐。
$100 (Dinner)