2020-01-02 4284 views
今日公司放早, 所以出左黎做瑜伽, 係做運動前都要食返少少野食既, 黎到呢間台灣小店, 見到佢地有lunch set, 引唔住就入左黎.lunch時間唔算好多人, 不過都坐左6成人客, 好多都係一個個既返工人士, 點左一個個人覺得好抵食既午市套餐, 包一個鹽酥雞扒麵, 小食 +飲品因為本身唔算好肚餓, 而且唔想食得太飽, 已經叫左職員少麵, 不過黎到依然好大份!!!個麵係台灣既刀削麵咁, 黎得幾有咬口, 帶少少彈牙口感, 做得都唔錯~幾好幾好而呢份足足差唔多有10件既正係呢個麵既主菜, 鹽酥雞, 完全冇諗過lunch set既鹽酥雞係會有咁大份!!! 真係好有驚喜, 而且岩岩新鮮出爐熱辣辣, 外層炸得脆脆但雞扒入面都仲有juicy感覺, 認真唔錯! 不過個人覺得鹽酥香味可以再香濃D, 咁就prefect除左岩岩介紹既鹽酥雞扒麵之外, 仲有一個花枝丸小食幾彈牙, 味道唔錯!個人覺得$52真係好抵食! 不過份量對我而言有d多, 3個人share 2份就最好, 而且味道都唔錯, 下次會再黎幫襯

不過個人覺得鹽酥香味可以再香濃D, 咁就prefect

除左岩岩介紹既鹽酥雞扒麵之外, 仲有一個花枝丸小食
幾彈牙, 味道唔錯!

2019-12-24
  • 花枝丸