2021-10-03 6246 views
最近過咗嚟呢邊試食, 呢間店以前都好出名, 而家越出越多新韓燒餐廳, 變相呢間都變成歷史, LUNCH果一小時邊夠時間慢慢燒嚟食呢? 但亦都有出到定食套餐, 非常啱啲上班族, 1:20左右都唔算太多人, 亦都唔駛點等位, 但都有八成入座, 午巿既定食都有好多種類揀,  環境都好大, 分開咗一邊韓燒一邊定食, 起碼食完冇油煙味先啦!韓式炒粉絲 - 賣相OK, 份量都好多, 感覺似茶記炒野既份量, 味道亦都唔差鐵板牛骨餐 - 成個鐵板上熱騰騰, 牛肉亦都好惹味, 份量都好多跟餐可以加糖水, $8咁大碗去邊到食到呀? 而家味道唔差跟餐飲品總結: 可以話係抵食既午餐, 上餐時間亦都好快, 可以一試

跟餐可以加糖水, $8咁大碗去邊到食到呀? 而家味道唔差

跟餐飲品

總結: 可以話係抵食既午餐, 上餐時間亦都好快, 可以一試
2021-09-02
$75 (Lunch)