2019-10-01 514 views
悠悠閒閒的一天,瞓醒咗之後, 當然要食番一個靚靚早餐。 今日係假期 好多地方都迫滿人, 留返喺屋企附近消費就最實際啦。呢間茶餐廳我都幫襯過好多唔同分店, 喺柴灣區比出面其他地區平少少價錢。 比起快餐店又唔使 排隊打買飛 ,又唔使自己去攞餐, 侍應服務又唔差, 三十幾蚊一個餐身係已經好超值。選擇了三個餐沙爹牛肉米粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱檸茶沙爹牛肉通粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱檸蜜番茄牛肉通粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱奶茶另外做嗌多咗個 😋招牌西多士😋我最鍾意食沙爹牛肉, 呢度嘅沙嗲牛肉嘅味道都唔錯,唔會太辣又唔會太鹹, 米粉同埋通粉都爽口彈牙。最鍾意就係佢個炒蛋,非常嫩滑有蛋味, 水吧沖野飲都ok,奶茶又滑, 檸茶茶底香濃🍋

選擇了三個餐
沙爹牛肉米粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱檸茶
沙爹牛肉通粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱檸蜜
番茄牛肉通粉+ 腸仔炒蛋多士+ 熱奶茶
另外做嗌多咗個 😋招牌西多士😋

2019-10-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast