2016-04-19
今日同女朋友出旺角睇戲,諗住揾啲野食下,咁岩行過間店,就走去試下,又估唔到幾好食下。入到餐廳都無乜位,咁啱有對情侶起身,就同女朋友坐底啦。睇下餐牌先知,原來間餐廳出名食薯蓉,咁就膽粗粗叫一個墨西哥辣肉醬味同女朋友試下好無味啦,另外自己叫佐個芝士焗雜菌香草包三文治配瘋薯,女朋友就叫佐個黑松露忌廉汁野菌茄子天使麵。估唔到第一樣野嚟嘅係薯蓉,就同女朋友一齊食,啲肉醬略嫌多佐啲,但個薯蓉本身焗得幾好味,配辣汁算唔錯,但估唔到有啲豆係度,個人嚟講唔係好鐘意。第二樣到嘅係三文治配薯條,啲薯條都好大條下,三文治味都唔錯,但可惜個包乾佐啲。到女朋友個天使麵到啦,汁就多啦,味道都唔錯,但個量就少佐啲,女朋友食啱啱好,我如果比我食嘅話就唔係好夠喉啦。整體嚟講味道都係一般以上嘅,算係好食,而且依個價錢嚟講都好OK下,係旺角無野食都值得試下。