(Non-member)
2005-05-03 40 views
一行六人於上星期六晚gathering, 朋友介紹這裡的潮州野好底食, 咁我地就預早打電話去book左間房仔啦(真係一間好細的房,剛剛好夠我地座. 地方都算ok乾淨, 係冷氣唔係好夠.我地叫左凍烏頭($58),九肚洛($48), 蠔仔洛, 方魚粥, 炒菜, 炒聖子, 糖醋面, 炒魚面, 仲有反沙芋頭/蕃薯.我覺得最好食都係九肚洛同蠔仔洛, 炒聖子都正呀! 味道arm arm好,d蠔都幾新鮮! 聖子好肥美好好味呀! 不過, 炒魚面就一般啦..無乜特別. 反沙芋頭/蕃薯唔夠乾身, 攪到d糖好似熔熔地咁.. 唔係太好食.服務就一般啦.. 茶餐廳feel啦.. 叫人沖水都要叫幾次先至有人理..不過整體上係ok的.. 可以再去呀!

不過整體上係ok的.. 可以再去呀!