2019-06-15
遠處已經見到餐廳門口大排長龍 通常排㧹隊的都唔會太差等左大約半小時先有位入座 一入埸已經感受到濃郁的燒肉味 好有日式居酒屋的氣氛 由於等候其間已經揀好曬 所以不用多看Order了他們的熱門二人餐,$268 兩位!初頭以為$268一位 後來再問服務員$268已經是兩個人的價錢!咁真係好抵!仲要有咁多野食,以銅鑼灣地段來說,稍為好小小的一餐晚飯,到少都要每人$200消費,除非食老譚另計。怪不得這個餐咁吸引😯食物很快就上枱啦!呢個餐份量都好足 平價之餘一定夠飽 食物質數算得上中上 起碼唔會得個平字之後俾垃圾hea你頭盤有泡菜凍豆腐、銀魚沙律、大根牛腩、仲有四色刺身!碟碟都好精美。之後就係豚肉&牛肉陶板燒,肉既份量都好多好大,原來牛是西冷牛來的,尚算不錯。配埋日本白飯同麵豉湯 已經好飽。餐廳內全晚都座無虛席 睇得出好忙 隔離枱一走 唔夠十秒內已經執好枱入新客😱👍🏻勁!忙碌之餘服務員也有經常為我們加茶、收碟,態度有禮。兩位埋單合共$294.8!咁既價錢已經好實惠😛下次再黎一定要試下其他散叫食物 例如天婦羅、串燒..見到隔離枱嘅賣相都唔差 今次太飽所以食唔落
遠處已經見到餐廳門口大排長龍 通常排㧹隊的都唔會太差
由於等候其間已經揀好曬 所以不用多看
配埋日本白飯同麵豉湯 已經好飽。