2023-10-16 13 views
呢度午市定食好多選擇,我揀咗豚肉生薑燒丼。除咗主餐,我仲追加咗一份日式炸雞同一罐日本薑味汽水,令餐點更加豐富多樣😉豚肉生薑燒丼,豚肉好嫩好多汁,同埋有薑汁嘅燒汁,味道唔錯。豚肉煮得啱啱好,仲保持住肉質嘅嫩度。丼飯份量好足夠,食得好飽。然後追加嘅日式炸雞,外皮炸得好酥脆金黃,但內裡仲保持住多汁嘅肉質。加埋一罐日本薑味汽水,好爽🥤另外揀咗午市自選嘅清湯牛肉稻庭烏冬定食🍜呢個餐點以細碗嘅清湯牛肉烏冬為主打,仲配埋雙色炸蝦卷(芝士同牛油果各3件)🍣同熱柚子蜜。清湯牛肉烏冬嘅湯清清地,烏冬麵條又有嚼勁,整體口感好順滑。雙色炸蝦卷🍤就係外脆內嫩,蝦嘅鮮甜同芝士同牛油果嘅搭配好夾。呢間餐廳以經濟實惠嘅價格同豐富多樣嘅菜品選擇,帶俾食客一個物超所值嘅午餐體驗。

清湯牛肉烏冬嘅湯清清地,烏冬麵條又有嚼勁,整體口感好順滑。