2022-09-10 79 views
自從灣仔開了這間 logo 設計獨特的快餐店,又見過 menu 之後,便一直想試試。今日剛巧會經過,並趕住買外賣返家工作。就提早在 Openrice App 裏面訂餐(經 App 訂做緊九折)。兩個人食,又想盡量試多d款式,所以只叫了一個餐 + 一個包 + 一個熱狗。(清新口味魚柳漢堡套餐 + 幼薯條(細) + 港式奶茶、牛肉漢堡、熱狗)15 分鐘後去到鋪頭,個餐已經整好。返到屋企打開,覺得分量都算差不多;個包 size 同麥當勞相若,但牛肉就是新鮮搓出來新鮮煎那種。自己再稍微加熱,牛肉漢堡牛肉味不是很重。個魚堡都可以,沒有雪味但魚味又不是很重。熱狗中中挺挺。幼薯條就比較失望,好乾身,早知我叫薯寳。個港式奶茶好甜!不多好好飲。配呢種餐都唔錯。整體來講無太大驚喜,但因爲價錢好相宜,比麥當勞又高檔少少,都是一個不錯的選擇。

15 分鐘後去到鋪頭,個餐已經整好。

個港式奶茶好甜!不多好好飲。配呢種餐都唔錯。

清新口味魚柳漢堡套餐 + 牛肉漢堡 + 熱狗
港式奶茶(熱)
牛肉漢堡
清新口味魚柳漢堡套餐
熱狗
2022-09-10
TakeAway
$60 (Lunch)
Dining Offer
Credit Card Offers