2017-03-04 653 views
正所謂享受與否, 在於自身感受, 今日我見證了!! 話說食飯途中, 見到遙遠既一枱客帶咗白酒嚟品嚐, 一邊食住薩莉亞既抵食意菜, 一邊享受杯中物甜蝦沙律 ($24), 份量多既甜蝦令沙律菜生色不少, 略厭沙律醬多咗少少.辣味雞翼 ($17/4隻), 以香港人咁鍾意食雞翼嚟講, 呢個真係必嗌!地中海海鮮比薩 ($36), 薩莉亞既pizza之中我只係鍾意食呢款, 諗佢三文魚夠滋味. 其實除非你好想食pizza, 若非如此不如留返quota嗌第二樣! 雞肉多利亞 ($29), 佢個白汁芝士醬係精粹, 個醬經烘焗後更香且帶有啲甜味, Encore Encore~3人嚟食, 其中雞翼同飯Encore咗, 埋單每人都係$60, 真係平到喊, 係糧尾既不二之選!!

甜蝦沙律
辣味雞翼 (4隻)
地中海海鮮比薩
雞肉多利亞
$60 (Dinner)
辣味雞翼 (4隻)
雞肉多利亞