2021-04-18
All Day Breakfast $85All Day Breakfast 內容完全合乎性價比,一份綠茶/蜜糖多士,沙律菜,炒雜菌,兩片煙三文魚,兩條特色香腸,再加炒滑蛋。每款食材味道都濃淡得宜....其實又冇乜特別,總之我鍾意佢炒蛋炒雜菌都不油不膩,又鍾意佢嘅綠茶多士因為其他地方好少有E隻味。加$19 熱蜜糖鮮薑咖啡鮮薑,微微薑辣,啱我口味。今餐盛惠$108All Day Breakfasts & Honey Ginger Coffee觀塘工商廈嘅樓上cafe或餐廳越開越多,不過唔好以為細細間樓上鋪會平喎,好多閑閑哋都過$100一個lunch set,食完都冇話特別想食完再食多次咁囉。但係Coffee Art 係我同同事都會去完再去嘅,甚至午飯時間會早啲出門口特登嚟等位。因為佢仲有好多唔同款嘅pasta 價錢份量合理,味道當然不差!大家有機會可以幫襯埋佢TKO 同 TST分店
加$19 熱蜜糖鮮薑咖啡
鮮薑,微微薑辣,啱我口味。
今餐盛惠$108
大家有機會可以幫襯埋佢TKO 同 TST分店