2018-02-23 28 views
果日經過黃埔見周圍都係人, 就見到呢間咁岩得返2個位既店。本身朋友都想食麵就黎試下啦`。佢MENU好多野,原來仲有分店。特上魚介豚骨拉麵拉麵湯底除左豚骨味,還多一份海鮮鹹鮮味。湯底比較濃稠,喜歡重口味拉麵嘅,呢個就非常適合。特上拉麵仲有埋紫菜同溏心蛋等嘅配料,份量幾多。麵條幾掛湯,每食一啖都感受到湯嘅鮮味!特上松葉蟹海老番茄湯拉麵呢款拉麵真係令我念念不忘,蕃茄湯底比較健康同冇咁飽滯,仲有淡淡蝦嘅香味.加上舖面嘅蟹肉,同傳統嘅豚肉拉麵係完全唔同嘅感覺.特上都有埋紫菜同溏心蛋,食完好滿足!蜜糖咖喱雞翼新鮮炸嘅雞翼要等耐少少,味道好特別,第一啖味道係甜,再咬落就有咖哩香味,兩種味道出奇地非常夾!
果日經過黃埔見周圍都係人, 就見到呢間咁岩得返2個位既店。
本身朋友都想食麵就黎試下啦`。
佢MENU好多野,原來仲有分店。

特上魚介豚骨拉麵

特上松葉蟹海老番茄湯拉麵