錦上路 CP Cafe真係一個好特別嘅地方😍佢嘅環境好似置身於大自然一樣,有一種翠綠盎然☘️嘅氣息。餐廳外面我幾張露天茶座,一推餐廳門,白色的粉牆,上面掛着許許多多盆鹿角蕨嘅植物,真係令到生活步調急促嘅香港人,可以有種療癒嘅感覺。餐廳嘅員工年青有活力,他們好有heart,還向我們推介餐廳遲點會有室內花園🌷🌷點餐:先點了餐A:$78(不用加一)蟹肉🦀香草白酒意粉,香草同白酒嘅香氣融合得好好,香草碎掛滿每條幼條意粉,配真係好好味!意粉麵上灑上檸檬皮和黑椒粉,滲出淡淡清新🍋香味,真係很有心思,令人讚不絕口。朋友點了餐C:$70(不用加一)炙燒鰻魚滑蛋🥚飯,呢道菜絕要試試!炙燒鰻魚嘅外皮燒得香脆,內裏軟嫩多汁。想特別介绍隻蛋特別滑,蛋同飯一齊食,味道更加豐富。每一口都有鰻魚嘅獨特甜味,加埋滑蛋香,好味😋。
錦上路 CP Cafe真係一個好特別嘅地方😍

點餐:
先點了餐A:$78(不用加一)

朋友點了餐C:$70(不用加一)
新蟹肉香草白汁意粉
  • 蟹肉香草白汁意粉