2020-10-04 1057 views
唔記得喺邊度揾到呢間店,見佢訂單都唔少,價錢唔係貴,食評好就膽粗粗訂咗 2 個綠茶卷,一個比個綠茶怪老友,一個自家享受 🤭🤭返到屋企晚飯都未消化,已經要切小小試吓,如果淨食蛋糕唔沾啲綠茶 cream 就平平無奇,但一沾上濃濃嘅綠茶 cream 成件事就唔同晒,味道即時提升,濃濃澀澀嘅綠茶忌廉帶甘香,小小甜味平衡返,即時覺得呢個 roll 好抵食 🤣🤣🤣第 2 日見到綠茶怪,佢話佢一條友前一晚加當日 KO 咗成條蛋卷,一啲都無分比老公,佢話咁好味梗係唔分比佢啦 🤣🤣🤣 仲問我喺邊度買,當佢知道要訂先有同埋要出旺角即時好失望。見咁老友,下次訂開再訂比你啦 🤭🤭

綠茶忌廉卷
Delivery