2016-12-02 463 views
呢間餐廳其實一早已經聽過 環境舒服 成個下晝都有午餐同下午茶供應 幾點黎到都有野食😛本來諗住叫waffle 但望到隔離食pancake好吸引 綠茶控嘅我點忍得住😆而且熱辣辣 暖入心☺️----------焗綠茶心太軟班戟 ( $89 )真係估佢唔到pancake版嘅心太軟都係第一次食😂個樣係幾靚嘅 抹茶Pancake熱辣辣 pancake皮夠哂煙韌 不過厚左少少 心太軟 一切就有超濃厚抹茶醬爆出黎 嗰下都幾震撼😂一路食都一路仲有醬流出黎 醬唔會太甜 另外心太軟點可嫁冇雪糕呢 唔知係咪啲醬太濃 港🐷覺得個綠茶雪糕 味道淡左啲啲 不過一凍一熱咁食真係正😆原來諗住咁大個有排食 點知一人一啖好快食曬😅-奧斯特選早餐(午餐$83) 另外仲試左呢個 真係好大份 有兩件炸雞扒  沙律菜 薯條等等 不過雞扒炸粉多左啲同燶左啲 整體都唔錯的

----------
焗綠茶心太軟班戟
焗綠茶心太軟班戟 ( $89 )

奧斯特選早餐
奧斯特選早餐(午餐$83)
2016-11-25
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
焗綠茶心太軟班戟