2016-03-25 255 views
見到呢間有多種綠茶味 即刻沖黎試下 佢真係好多口味 好多都想試 不過都好多人一齊睇緊 唔好意思話要試食 所以就當機立斷即刻簡左兩個球 我一望已經唔理 緊係先黎個50%既綠茶啦 跟住再試左個薰衣草綠茶 佢做緊$46蚊兩個球 單要一個50%綠茶就$18蚊 賣單個陣見佢話like facebook 或者ig有爆谷送 即刻like左先😂😂 佢既爆谷小小暖 都好好食 唔係好甜 好脆 好似好好焦糖配海鹽咁 唔會好甜之餘幾特別 因為佢送左爆谷 所以佢本身加十蚊可以加4款topping 我都冇加到🙈🙈 佢本身有位坐 不過太多人 我就邊行邊食🚶🏿🚶🏿🚶🏿 佢既綠茶真係好濃 濃到有小小苦 本身因為唔係好奶 所以佢既雪糕唔係滑身 係好實既感覺 不過可能真係太濃 我咁鍾意食綠茶都覺得愈食愈苦 之後個口苦到冇左綠茶味既香而佢既薰衣草綠茶好正 好香既薰衣草味 不過完全冇綠茶味 但係我當佢淨係薰衣草雪糕黎睇佢係好香好好味 佢一d都唔甜 同埋食耐左個口唔會有種結味 佢呢隻都係唔係滑身個種 不過用匙巾一啖一啖咁筆黎食就好好味 好清香 呢個會再食 綠茶方面下次想試返冇咁濃既口味睇下會唔會易入口d
見到呢間有多種綠茶味 即刻沖黎試下

佢本身有位坐 不過太多人 我就邊行邊食🚶🏿🚶🏿🚶🏿