2021-09-04 253 views
去完南生圍知道大飯堂喺錦田開咗cafe,今晚就即刻去咗試。未入去食嘢之前,初初嚟到第一個印象就係間cafe嘅位置同裝修都十分有feel!🤩 今次嚟食係夜晚,但覺得非常適合下午嚟一次影相打卡食嘢👍講番食物質素,一直都有食開其他分店嘅大飯糖,所以對佢哋嘅食物質素同性價比都好有信心,今次亦果然冇令我失望!主食嗌咗芝士肉醬意粉同埋白汁芝士粟米雞翼意粉,另外再加英式脆炸鱈魚薯條。兩款意粉都係比較精緻唔大份,但呢個價錢份量絕對可以接受,因為分別只係$32同$38,味道亦係合格以上。脆炸鱈魚薯條就非常有驚喜,新鮮炸嘅鱈魚多汁鮮味,薯條亦香脆味道夠可口!優惠價加購嘅飲品方面菠蘿沙冰亦係用新鮮菠即榨,誠意十足👍
優惠價加購嘅飲品方面菠蘿沙冰亦係用新鮮菠即榨,誠意十足👍
2021-09-03
$70 (Dinner)
  • 脆炸鱈魚薯條
  • 芝士粟米雞翼意粉