2021-10-19 875 views
Shaz Confections之前係西環一直都好有名氣. 主打16層餅皮造成既千層蛋糕🍰K11店亦開咗一段時間. 不過位置唔算顯眼. 人流較少之前都食過斑斕味. 今次就試Baileys Espresso🥃今次係外賣享受唔到裝修得好靚既堂食啦. 個外賣盒就係啱啱放到2件蛋糕既size不過其中一位店員話紙袋仔唔夠. 好大聲咁叫汁蛋糕果位店員放埋2支叉入去🤷🏻‍♀️我地拎出嚟果陣有啲狼狽. 2隻叉掂到個蛋糕每層皮依然係好薄🤤有淡淡既baileys 味. 反而咖啡味重啲. 有少少似tiramisu 既感覺. 佢呢間既蛋糕口味都偏清淡幾啱我不過個蛋糕比起以前縮咗水🥲幾啖就食哂啦...$68咁細件性價比有啲低🤏🏻可能要有k11卷先會再嚟食啦

K11店亦開咗一段時間. 不過位置唔算顯眼. 人流較少

不過個蛋糕比起以前縮咗水🥲幾啖就食哂啦...
$68咁細件性價比有啲低🤏🏻可能要有k11卷先會再嚟食啦