2010-11-02
因為行過去都幾遠- -都係見beecrazy有團購先買張coupon去試下..係戈度撞下撞下就搵到 原來之前有去過戈度..只係太耐無去同埋去戈陣吾會留意門牌名先吾知係戈度..去到戈陣間鋪無咩人,得一台客..同男友仔係出門揀好topping就去cashier..草莓+kiwi+蘆薈+棉花糖..我個人來說好愛吃草莓專登叫佢比多少少我;但係佢無so我,,仲要黑起塊面囉yogurt今日得原味同芒果味..聽男友話揀左紐紋..吾知係咪我有coupon加上我已經有4個topping啦..我見人地個頂都支到Okay高;我見佢支戈陣一到頂就停..感覺上佢比得好姑寒..如果呢個價錢既話我會寧願食crumbs囉起碼比起呢間足料D!!味道方面;好普通..feel吾到酸味..似食緊雪糕草莓仲食得出未解好雪= =吾係今次有coupon;我都吾會去買..一次就夠

草莓+蘆薈+kiwi+棉花糖

係戈度撞下撞下就搵到
原來之前有去過戈度..
只係太耐無去同埋去戈陣吾會留意門牌名先吾知係戈度..

草莓+kiwi+蘆薈+棉花糖..我個人來說好愛吃草莓
專登叫佢比多少少我;但係佢無so我,,仲要黑起塊面囉

yogurt今日得原味同芒果味..聽男友話揀左紐紋..

如果呢個價錢既話我會寧願食crumbs囉
起碼比起呢間足料D!!

味道方面;好普通..feel吾到酸味..似食緊雪糕

草莓仲食得出未解好雪= =

吾係今次有coupon;我都吾會去買..一次就夠
2010-11-02
$20 (Tea)
草莓+蘆薈+kiwi+棉花糖