2018-04-25 162 views
😕呢間餐廳長期滿人,如果假期星期六或者星期日更加多人,張張枱都滿座,等好耐先會有位~但同時多人即係代表佢有料😈裝修前都已經係咁多人,裝咗收之後算好咗㗎啦,因為座位多左~由於係屋企附近,所以等亦都係常客~🤓🤓我成日一有朋友黎將軍澳,我都會帶佢地黎食美心小品😋而每次佢地都會比like~👍🏻而我每次都淨係會order 松露汁野菌意粉(多汁)😍真係好味到媽媽咪呀~😚😚成日都好掛住佢,我呢個食肉獸都被它ko了,冇肉都咁開胃~加上佢有個蒜蓉包,好香~好味道!!😚😚仲可以加$10 order個薯條~不過份量就少過以前好多,同埋以前都係加幾蚊~但係佢個朱古力明顯差咗好多,係裝修之前我已經成日幫襯,裝修前加杯朱古力都係$6~上面仲有cream~依家直情杯朱古力同平時係百佳買嘅朱古力奶一樣~唯獨得杯朱古力冇特色😪其他都比like~👍🏻👍🏻👍🏻💋
裝修前都已經係咁多人,裝咗收之後算好咗㗎啦,因為座位多左~
由於係屋企附近,所以等亦都係常客~🤓🤓
仲可以加$10 order個薯條~
其他都比like~
👍🏻👍🏻👍🏻💋
松露汁野菌意粉