2010-03-21
正所為人一世物一世,試下都無妨. 呢間cup cake聽左好耐, 總算試了一次.同男朋友, 每人選了一款自己喜歡的, 我覺得這樣最抵, 因為兩件$16(一件$10), 即使再買兩件都係$8一件(要買到5件才有更大優惠), 咁係唔係買兩件最抵呢?! 嘻嘻, 我地企係店內堂食, 因為無乜人, 所以都好悠閒, 感覺好似high緊tea咁. 個名叫做cup cake, 食之前當然要先來一個" 掽杯" !榛子咖啡, 個cake係咖啡味, 佢話上面(即係d cream?)係榛子味, 但完全食唔到有榛子味.個cake的質地都算有d 口感, 唔會好似雪芳旦糕咁, 一陣風咁好似無食過野咁.另一個係唔記得乜乜朱古力, 都係個cake就係朱古力味, 上面d cream都係無乜味, 同咖啡那個d cream差不多, 不過佢d色素好勁.睇到其他食評的相, 見到好多款式今日都無見過的, 但我想味都道都是不外如是. 試一次就夠了.