2023-08-26
今日又到旺角食飯,無無聊聊就黎呢間試下,因為之前行過見到女人街有間咁靚嘅coffee shop都有啲想試入到黎,餐廳分開左右2邊,左邊店鋪間隔比較大,亦係外面客人從透明玻璃可以望到有無位,我估係咁所以店員安排我地坐右邊位置嘅牆邊位,其實牆邊唔係唔好,但唔好在於佢幅牆溶溶爛爛,真係覺得坐錯位至於食物就好睇你揀得好唔好,我揀白汁波菜忌廉煙三文魚意粉$83,意粉偏硬身幾好食,但白汁真係唔掂,好淡又無味,真係嘥左碟意粉另外再叫白酒蜆肉意粉$83,呢個就好好食,意粉炒得好有味,啲蜆肉無沙新鮮,辣辣地仲幾惹味黑松露醬薯條$53 ,薯條呈現出太多油,唔夠乾身,黑松露醬亦都唔香,完全唔吸引繼續食.跟餐玫瑰花茶,好香好清甜,好好飲,飲完有Relax既感覺,玫瑰花重味唔覺太濃,呢個非常好餐湯都好好味,所以就覺得係到食野要睇彩數,同埋想坐個靚啲嘅位,真係要堅持出聲,唔好嘥咗餐飯