2014-04-21 5868 views
上次黎見人四點等到六點先有位,我冇等,去下一站。今次同友人六點黎到,預左等,點知唔使等,開心開心。先放低野搵位,我中意自助式,方便又冇加一服務費。有沙律吧,輕食三夾包,甜點,包,批撻,多到唔知點揀。揀好就去付款,自己拎餐具入座享用。有姐姐會收回用完餐具。Hot chocolate : 用上70%朱古力,好濃郁香滑,唔甜帶點苦既朱古力,超讚。mon cheri : 馬卡龍甜點,外脆內軟無敵口感,配上帶點酒香既車厘子,冇藥水味,讚。salmon quiche : 估唔到蛋批既蛋滑過蒸水蛋,三文魚肥美,油香滿口。未試過甘正既蛋批。large salad box : 可揀四款口味沙律,少有既紅菜頭指定要試,另外米形意粉既沙律都好味,還有驚喜印度香料味重既沙律,有點葡萄乾好吸引。最後一款雞肉沙律比較普通,但夠飽肚。全部都好食,而且好多款想試,很自由。但繁忙多人,難有位係出名好味帶黎既不便。不過我都會再黎。
上次黎見人四點等到六點先有位,我冇等,去下一站。

今次同友人六點黎到,預左等,點知唔使等,開心開心。

Cafe au lait, hot chocolate
Mon cheri
Salmon quiche
Large salad box
各款輕食,沙律吧,甜點,咸點,麵包。
2014-04-19
Cafe au lait, hot chocolate
Mon cheri
Salmon quiche
Large salad box
各款輕食,沙律吧,甜點,咸點,麵包。