(Non-member)
琴日個fd突然約食飯,都唔知去邊度好,但係佢又想坐耐少少傾下計,於是其中某人就提議去樓上cafe hea,不過指明要尖咀,我知旺角就多,尖咀真係唔清楚,於是當然上openrice搵資料啦,睇過一堆資料,最後就選左St.Peter City,因為貪佢靜。就係咁,我地約左係個度等,個入口真係有d難搵,你唔抬高頭望,好容易去錯第2間,總之就係「仙宮樓」個入口就對了,上到去,地方雖然細左d,但都尚算「骨子」、企理,因為我地遲到的關係,最舒服個張sofa比人坐左......有d無奈。去到叫左個皇牌炒意粉,真係好好食,而且不得不提的就係跟餐個蒜包超好食,外脆內軟,好想食埋朋友個件,而且跟餐仲有個沙律,配料其中一樣有西芹,好新鮮,味道出奇地夾,好好食,未試過咁的配料。不過個牛仔骨可能係供應商問題,un到唔un,好難鋸開,不過味道唔錯,期望下次再去食會有改善。 飲品略嫌有d細杯,如果hea得耐係絕對唔夠飲,而且轉特飲的價錢有d唔抵,所以我地都係叫左o tea,最後我地仲打算叫個藍莓蛋糕,可惜原來係要隔1-2星期同其他口味輪住賣,所以想食,記住打去問清楚有無供應。我地唯有轉食栗子蛋糕,味道都唔錯,跟餐

我地唯有轉食栗子蛋糕,味道都唔錯,跟餐加18就有,算好抵食、大件。

最後我地係個度逗留至11:30pm,都唔會趕人,任人hea,平日可能會靜d,不過都要book 位,有提供上網服務,而且都有d遊戲供客人玩樂,由於可能個老闆係信基督教,間cafe全程播聖歌,好好聽,好舒服、relex,大致上值得試下,服務態度一流。

$90 (Dinner)
  • 皇牌炒意粉
  • 蒜容包