2009-03-29 6 views
下定決定要試晒Rose的所以菜式,今次要了龍脷柳餡餅,蛋糕要了香橙芝士蛋糕和白朱古力慕絲蛋糕soup of the day:potato soup,唔算好creamy,但係薯仔味好出,正!香蕉杏仁龍脷柳餡餅:本來以為係酥皮魚,原來只係炸龍脷柳,感覺一般,不過夠大件,有兩大件咁多,個皮都脆,其實唔錯,只係我唔鐘意姐,無諗過佢用意粉墊底,個汁係杏仁白汁,幾香,唔錯~香橙芝士蛋糕:橙味濃,仲有粒粒橙皮,反而芝士味就唔太出,比之前食的遜色~白朱古力士多啤梨慕絲蛋糕:上面層mouuse幾滑,勁strawberry味,但係無朱古力味,下面係普通清蛋糕texture,唔係我杯茶反而上面粒strawberry就好甜好味~薑汁Latte:開始戒飲凍野,唔要milkshake,要左薑汁latte,ginger味真係好勁,蓋過咖啡味,但係好好飲!下次再接再勵,試埋雞肉同豬肋骨!

反而上面粒strawberry就好甜好味~
下次再接再勵,試埋雞肉同豬肋骨!
大件抵食
藍色的是甚麼?
香橙cheese cake
ginger latte
2009-03-28
$80 (Dinner)
大件抵食
ginger latte